Vuoden 2016 Tahtitassut -kilpailu

Tahtitassut ry haluaa palkita virallisissa kilpailuissa menestyneitä jäseniään ja myöntää seuraavat arvonimet:

Vuoden FS-koirakko
Vuoden HTM-koirakko
Vuoden FS-tulokas
Vuoden HTM-tulokas

Kilpailuun hyväksytään tulokset, jotka on saavutettu Suomessa virallisissa kansallisissa kilpailuissa. Huomioon otetaan koirakon kolmen kilpailun tulos laskentavuoden aikana ja kilpailija ilmoittaa tulokset itse täyttämällä alla olevan lomakkeen 31.12.2016 mennessä. Suurimman yhteispistemäärän saanut koirakko voittaa.

Vuoden koirakko ja vuoden tulokas -kilpailuissa kilpailijan saama pistemäärä muodostuu kolmen koiratanssikilpailun yhteenlasketuista kokonaispisteistä. Avoimen luokan kilpailusta saa lisäksi 5 pistettä/kilpailu ja voittajaluokan kilpailusta 10 pistettä/kilpailu. Suomenmestaruuskilpailun voittaja saa 10 lisäpistettä, toiseksi sijoittunut 8 lisäpistettä ja kolmanneksi sijoittunut 6 lisäpistettä. SM-kisoissa sijoille 4-10 sijoittuneet saavat 4 lisäpistettä.

Vuoden tulokas -kilpailuun saavat osallistua koirakot, jotka ovat laskentavuoden aikana aloittaneet kisaamisen virallisissa koiratanssikilpailuissa ja joista sekä koira että ohjaaja ei kumpikaan ole aiempina vuosina kisannut kummassakaan koiratanssin lajissa.

Lisäksi yhdistyksen hallitus palkitsee yhdistyksen jäseniä kannustuspalkinnoin. Palkinnon saajaa voi ehdottaa kuka tahansa Tahtitassujen jäsen. Hallitus käsittelee ehdotukset sekä niiden perustelut ja valitsee palkinnon saajan.

Ilmoita kilpailutuloksesi täällä ja ehdota kannustuspalkinnon saajaa täällä.