Epäviralliset koiratanssikilpailut 5.5.2016

Tahtitassut ry:n epäviralliset koiratanssikilpailut Salossa 5.5.2016 alkaen klo 11:00 Salon koirahallissa osoitteessa Joensuunkatu 9, Salo.

FREESTYLE ja HTM, joissa luokat MÖLLI, ALO, AVO ja VOI. Kilpailulajeja ja/tai luokkia mahdollisesti yhdistetään ilmoittautuneiden määrän mukaan. Arvostelu tapahtuu kuitenkin sen luokan mukaan, johon olet ilmoittautunut. Lisäksi IMPROVISAATIO-, TEEMA- ja RYHMÄKILPAILUT! Palkkaus on sallittua kaikissa luokissa.

Improvisaatioluokassa jokaiselle koirakolle arvotaan musiikki, ja musiikki paljastuu esiintyjälle vasta kehässä ollessa. Valmiiksi suunniteltua ohjelmaa ei siis tarvita. Musiikki lopetetaan viimeistään 2 minuutin kohdalla, mutta aiemminkin saa lopettaa halutessaan.

UUTUUTENA TEEMAKILPAILU! Teemaluokassa kaikki kilpailijat esittävät samaan teemaan tehdyn oman koreografiansa. Tämänkertaisen teemakilpailun teemana on ’meri’. Teemaesitys voi olla FS-, HTM- tai ryhmäesitys, tai näiden sekoitus, kunhan se ilmentää annettua teemaa. Teemakilpailuesityksen maksimipituus on noin 2 minuuttia. 

Tuomareina viralliset koiratanssin ylituomarit Henna Meriharju ja Outi Tastula.

Osallistumismaksut:
FS ja HTM: Tahtitassujen jäsenet 8 €/koirakko. Saman ohjaajan toinen ja seuraavat esitykset 7 €/esitys. Muut kuin Tahtitassujen jäsenet 10 €/koirakko. Saman ohjaajan toinen ja seuraavat esitykset 9 €/esitys.

IMPROVISAATIO ja TEEMA: Tahtitassujen jäsenet 4 €/esitys. Muut kuin Tahtitassujen jäsenet 5 €/esitys. Huom! Improvisaatiokilpailuun voit halutessasi osallistua useamman kerran saman koiran kanssa.

RYHMÄ: 10 €/ryhmä.

Ilmoittautuminen FS- ja HTM- sekä IMPROVISAATIO- ja TEEMAkilpailuhin, maksutiedot ja lisätietoa luokista

Ilmoittautuminen RYHMÄkilpailuun ja maksutiedot

Lisätiedot hanna.maines @ gmail.com. Ilmoittautuminen päättyi 1.5.2016. Lähetä musiikkisi mp3-muodossa 2.5. mennessä osoitteeseen dp @ deepee.net.

Yleisöllä on tilaisuuteen vapaa pääsy. Tilanpuutteen vuoksi pyydämme kuitenkin jättämään turistikoirat kotiin. Tervetuloa!

IMG_5500 1

Mainokset